Timmerwerken

Wij zijn erg gedreven in alle constructiewerken. Integrale dakconstructies of houtconstructies van carport tot volledige woning in houtskeletbouw. Timmerwerk voor nieuwbouw of renovatie. We doen het allemaal met evenveel passie en precisie.

Houtskeletbouw

Een bijgebouw of volledige woning in houtskeletbouw? Wij gebruiken hiervoor de beste materialen en kiezen voor Oregon, een kwalitatieve en erg duurzame houtsoort. 

Alles wordt computergestuurd gezaagd. Resultaat? Een bijzonder nauwkeurige én vlotte oplevering. 


Ben je een doe-het-zelver? Dan zorg jij voor het plan en wij voor de houtskeletstructuren mét nodige uitleg en ondersteuning. 

Nieuwbouw

Een aparte stijl of speciale vormen? Daar draaien wij onze hand niet voor om.

We werken vaak voor bouwfirma’s en architecten en zijn dus dikwijls met nieuwbouw bezig. En nieuwbouw, dat vraagt véél planning van de verschillende schakels in het proces.

Wij houden ons in ieder geval aan die planning. Wij gaan zo snel mogelijk van niets naar een waterdicht resultaat.

Renovatie

Een dakkapel plaatsen of een uitbreiding doen? Omdat we zowel timmerwerk als dakwerk zelf uitvoeren, kunnen we werken van A tot Z.

De voordelen? Je hebt maar 1 aanspreekpunt nodig.

Wachten op een dakwerker om het werk af te maken? Niet nodig dus. We breken af en op dezelfde dag is het alweer waterdicht!

Dakconstructies

Een dakconstructie? Dat is een cruciaal onderdeel van je dak dat zorgt voor de stabiliteit van je woning. Dat moet dus perfect in orde zijn. 

Omdat onze constructies computergestuurd gezaagd worden, zijn ze tot op de millimeter nauwkeurig. Moeilijke constructies die je met de hand niet eens kan maken? Onze CNC-machine kan het allemaal aan.

Computergestuurd zagen, het is in opmars. Maar wij doen het al járen zo en hebben het dus al helemaal onder de knie.

Houtconstructies

Naast bijgebouwen of woningen in houtskeletbouw is er wat houtconstructies betreft, heel veel mogelijk. Overkappingen, carports, pergola’s,… Standaard of net een speciale vorm? Onze CNC-machine deinst voor niets terug.

Ook hier geldt: Je kan zeker zijn van een nauwkeurig resultaat.

Al je dakwerken & timmerwerken met passie en precisie uitgevoerd.

Jan Kint Bv

Dorpsstraat 65a
9080 Lochristi

Contactgegevens